Català | Castellano
Aspiració centralitzada

Què és?

El sistema d’aspiració centralitzada consisteix en col·locar una petita però potent central d’aspiració en un local de servei, magatzem, traster o garatge o dintre del moble de la cuina, unir aquest cor del sistema amb una xarxa de canalització de tubs ocults de PVC a les parets, falsos sostres, forats de construcció, amb unes preses d’aspiració (endolls) distribuïts per tota la vivenda. A la cuina s’instal·la una toma especial situada a ras de terra, que farà la funció de recollidor. En accionar-la amb el peu, posarà en marxa la central, i els elements a eliminar seran aspirats de forma automàtica. Mesclada amb l’aire, la pols circula a gran velocitat pels tubs de PVC, fins arribar a la central, on es filtra i s’evacua a l’exterior. És la manera més còmoda i senzilla de fer la neteja de tota la casa, només endollant la toma d’aspiració.

Aspiració centralitzada

Avantatges:

El sistema d’aspiració centralitzada supera el servei que un aspirador convencional ens pot oferir. Potencia els beneficis i elimina els inconvenients.

Potent. La potència d’aquest sistema es troba molt pel damunt de qualsevol altre aspirador, aconseguint una neteja més eficaç i ràpida.

Higiènic. La pols aspirada, rica en alerginis, és conduïda pels tubs fins la central, on és filtrada i l’aire lleugerament viciat es condueix a l’exterior.

Còmode. No necessitem arrossegar un pesat aspirador per la casa, copejant portes i mobles: amb una tuberia o mànega molt lleugera i flexible ens mourem per la casa sense cap dificultat.

Silenciós. L’únic soroll que sentirem serà el de l’aire aspirat, ja que la central està situada lluny del punt de treball

Estalvi de temps: gràcies a la gran potència de la central i a la lleugeresa de la mànega, estalviarem fins a un 50 per cent del temps.

Aspiració centralitzada

pressupost elevador aspiracion domotica