Català | Castellano
Productes
Control de persianes REF: DOMPE

La instal·lació de persianes elèctriques sense cap sistema de gestió de les mateixes és un element estàtic del què es pot treure mes rendiment. Integrant les persianes en la domòtica es pot gestionar la il·luminació tant  natural com artificial, així com la climatització, aconseguint així  un important estalvi energètic. D’altra banda aportarem mes  seguretat  a  casa nostra ja què al posar-se el sol o al connectar el sistema d’alarma es tanquem totes les persianes automàticament evitant així qualsevol tipus d’intrusió.
Amb una bona integració, realment podem arribar a oblidar-nos de les persianes, ja que aquestes actuen automàticament sense necessitat d’estar prement botons. De totes maneres l’accionament de les mateixes o la posició desitjada es pot realitzar individualment o en grup a través de polsadors, pantalles tàctils, comandament a distància o qualsevol escena programada.
Un altre avantatge és que en funcionar de forma automàtica estem fent una simulació de presència, d’aquesta manera la casa sembla que sempre es trobi habitada, foragitant a possibles lladres.

PVP: 72.00 €
Característiques

Per a contar una integració domòtica d’una persiana s’ha de tenir en compte la quantitat de persianes que s’han de controlar, fent múltiples de tres . Això es deu al fet que els actuadores del mercat estan preparat per a tres persianes.
Per exemple:
Tenim14 persianes, per a saber el nombre d’elements que necessitem, ho dividim per 3 i el resultat serà 4.67 aplicant l’arrodoniment superior seran 5 grups de 3. El resultat final serà 5 grups X  3 = 15 elements.
Sabent el nombre d’elements solament ens queda multiplicar-lo pel preu d’aquesta partida.

CONCEPTES RELACIONATS

. Entrades de persiana
. Centrals meteorològiques
. Pantalles tàctils 
 

pressupost elevador aspiracion domotica