Català | Castellano
Productes
Control de persianes SuperGradhermetic REF: DOMPESG

El fabricant Gradhermetic té en el seu cataleg un model de persiana denominada SUPERGRADHERMETIC, que té com particularitat que, a part d’actuar com una persiana normal, les seves lames són regulables en inclinació quan es troba en posició baixada. Aquesta particularitat ens proporciona una protecció extra contra la calor i permet l’entrada de la llum natural evitant la radiació directa del sol.
Amb el sistema KNX / EIB, domolleida a aconseguit integrar aquesta persiana de forma molt eficaç. No solament la fem pujar i baixar, sinó que també podem controlar el grau d’inclinació de les lames depenent la situació del sol, aconseguint una màxima transmissió de la llum natural, evitant la radiació directa. Amb aquest sistema reduïm el consum de climatització i il·luminació d’una forma molt important. A boca de nit, es situen en posició tancades, aportant un grau molt elevat de seguretat, ja que la seva robustesa les fan impracticables des de l’exterior.

PVP: 84.00 €
Característiques

Per a contar una integració domòtica d’una persiana supergradhermetic s’ha de tenir en compte la quantitat de persianes que s’han de controlar, fent múltiples de tres . Això es deu al fet que els actuadores del mercat estan preparat per a tres persianes, i si solament integrem una ens sobren les altres dues sortides però el modulo ho hem d’integrar completament

Per exemple:

Tenim14 persianes, per a saber el nombre d’elements que necessitem, ho dividim per 3 i el resultat serà 4.67 aplicant l’arrodoniment superior seran 5 grups de 3. El resultat final serà 5 grups * 3 = 15 elements.

Sabent el nombre d’elements solament ens queda multiplicar-lo pel preu d’aquesta partida.

CONCEPTES RELACIONATS:

. Entrades per a persiana.
. Centrals meteorològiques.
. Pantalles tàctils.

pressupost elevador aspiracion domotica