Català | Castellano
Productes
Instal·lació d’aspiració centralitzada per una casa adossada. REF: ASPINCAAD

Instal·lació d’aspiració centralitzada completa d’un habitatge tipus casa adossada de tres plantes. Col·locació de les preses d’aspiració en cada planta en el passadís central, des del qual accedim a tota la planta amb la canonada del kit de neteja de 10 m, i una presa de servei en el pàrquing. Instal·lació de la presa Vac Pan en el sòcol de la cuina. Instal·lació de la central d’aspiració en el pàrquing, si pot ser canalitzant la sortida d’aire de la maquina cap a l’exterior.

REQUERIMENTS

Per a l’evacuació a l’exterior de l’aire que surt de la central, es precisa d’una canonada de PVC de diàmetre superior a 60 mm, des de la ubicació de l’aspirador fins a l’exterior.

En el lloc on se situés l’aspirador, a de estar previst una presa de corrent de 16 A 220V schuko, protegida per diferencial de 30mA. i magnetotèrmic

Abans de la instal·lació de les canonades, s’haurien d’haver realitzat tots els passos de forjat i regates prèviament marcats.

Quan s’instal·lin les canonades, es precisarà  d’operaris d’ofici de paleta per a encastar les mateixes

 

Els preus de la instal·lació inclouen:

Estudi de la instal·lació.
Valoració de la instal·lació segons complexitat i distancia
Preinstal·lacions de les canonades en obra Instal·lació d’aspirador, preses i Vac Pan, quan l’estat de l’obra estigui acabada i la cuina muntada.

Aquest preu es aproximat. IVA no inclòs

PVP: 1350.00 €
Característiques

1 Central d’aspiració model SC325
3 Preses d’aspiració modelo Full door blanca “una per planta”
1 Presa de servei “pàrquing”
1 Presa sòcol Vac Pan “cuina”
1 Kit de neteja estàndard 10 m
1 Preinstal·lacions de canonades ABS antiestáticas de 50 mm diàmetre i 8 mm espessor, inclòs tots els accessoris, figures i cablejat per al seu correcte funcionament

pressupost elevador aspiracion domotica