Català | Castellano
Productes
Controlador d'estançes TS SENSOR de BERKER de dos polsadors REF: DOMBERTS1681

Berker TS sensor proporciona una fascinant nova manera d’operar. Simplement tocant la seva superfície és suficient per a controlar les llums, persianes, etc. Tot queda en una experiència sensorial. L’estat de cada camp individual de control s’indica amb un LED blanc. Sense cargols de fixació a la vista gracies a la seva especial tècnica de muntatge. L’aparença d’una superfície de cristall llisa de gran resistència. Tota l’electrònica està integrada en la part del darrere de la placa de vidre.

La placa de vidre és al mateix temps el panell de funcions. Aquest únic i innovador disseny aconsegueixen un dispositiu molt prim i pla que permet ser muntat directament sobre la paret. Per la combinació de placa de cristall i electrònica la seva fiabilitat és enorme. Aquesta placa pot ser usada en circuits amb sistemes de Berker EIB-KNX, Berker Radio Bus, també en instal•lacions convencionals a través de relés.

Els textos i símbols se poden personalitzar i a més es pot customizar la placa, sota comanda, afegint logotips corporatius o fabricar-la en acabats fora dels tres estàndard, i així adequar-la perfectament a l’entorn decoratiu o d’ús.

En la nostra exposició disposem de diversos models i diferents acabats en funcionament.

 

El preu no inclou:
- IVA.
- Textos i símbols .
- Programació / instal.lació.

PVP: 253.13 €
Característiques

- Formes netes, sense cargols, gairebé encastat en la paret.
- Alta seguretat d’operació.
- 2 LED’s d’estat, un per polsador.
- A més separat LED blau d’operativitat.
- Sistema independent a través dels contactes lliures de potencial.
- Inclou adaptador KNX
- Muntatge en caixa especial doble d’encastar inclosa
 

pressupost elevador aspiracion domotica