Català | Castellano
Productes
Controlador d’estançes TS SENSOR de BERKER amb termòstat i display de quatre polsadors REF: DOMBERTS756420

La seva forma ultraplana, el disseny minimalista i a operativitat tan solament fregar-la, demostren que en el disseny menys és mes. Aquest “polsador”, que ha guanyat els mes importants premis internacionals al disseny, fa de la seva manipulació una extraordinària experiència sensorial. Quan està apagada, gens distingeix la nova Berker TS Sensor amb termòstat de la TS Sensor “normal” sense aquest element. No obstant això, tant la tecnologia com la superfície tàctil de la nova TS Sensor ofereixen moltes mes funcions i possibilitats.

La TS Sensor amb termòstat asta dissenyada per al control de funcions en instal•lacions KNX: climatització, il•luminació, persianes, ventilació o alarmes tècniques.

El display mostra l’hora, temperatura exterior i/o temperatura interior. La iconografia mostra les possibles funcions. El “disseny fosc” del display - amb les icones semitransparents - fa que aquests no es mostrin quan estan inactius. El termòstat es controla fregant el display en la part dreta o esquerra. Aquest nou producte amb el disseny de la TS Sensor té cabuda tant en habitatge residencial com en edificis públics i d’oficines. Podent utilitzar-se per exemple, com un dispositiu per a mostrar la temperatura ambient.

La nova TS Sensor amb display està disponible en versions de 4 i 6 polsadors amb acabats en vidre negre, alumini o blanc.

 

El preu no inclou:
- IVA.
- Textos i símbols.
- Programació / instal·lació. 

PVP: 456.00 €
Característiques

pressupost elevador aspiracion domotica