Català | Castellano
Productes
Lector d'empremta dactilar TOCAHOME integra REF: DOMEKETHI

En què consisteix ekey® TOCAhome? és un sistema control d’accés físic que escaneja i emmagatzema les empremtes dactilars convertint-les en un codi numèric en el registre. Per a la validació d’un dret d’accés, l’usuari rep permís d’accés sol si la petjada presentada dóna un contrast positiu al comparar-la amb la petjada registrada. Obrir les portes... tan simple com lliscar el dit per l’escàner!

Durant molts anys l’administració Pública i les grans corporacions han utilitzat la biometría per a restringir l’accés a informació privada o a instal·lacions. La tecnologia s’ha convertit en una solució molt més econòmica i avui petites empreses i particulars han començat a utilitzar-la. Els sistemes d’empremta dactilar utilitzen diferents tecnologies per a escanejar el dit com són òptica, capacitiva o i tèrmica. Per a ekey® això no va ser suficient per als requeriments de privadesa i seguretat, resistència a la manipulació i les exigències de l’entorn d’ús. Per aquesta raó ha integrat i desenvolupat la seva solució utilitzant un sensor de barra tèrmica. A partir de la petjada escanejada els punts singulars de la petjada, són localitzats, tractats i bé emmagatzemats o comparats com un codi electrònic que identifica inequívocament el dit escanejat. No es guarda imatge alguna només un codi binari encriptat que no pot ser regenerat ni utilitzat per a reconstruir la imatge original de la petjada.

Muntatge encastat a la porta de aluminio, fusta o plàstic, també es pot instal·lar encastat en la paret

Disposem de tres models:

ekey® TOCAhome integra: Un contacte per a connectar un obre portes elèctric o equip similar
ekey® TOCAhome integra 3: Tres contactes per a connectar tres obre portes elèctrics o equips similars
ekey® TOCAhome integra pc: Tres contactes per a connectar tres obre portes elèctrics o equips similars, cable, interface a PC, i programa (no permet transferir dades biomètriques). Útil per al control i gestió d’accessos


Disponible en tres colors:
Acer
Blanc
Or

El preu no inclou:
- IVA
- Instal•lació / programació

A partir de .

PVP: 462.00 €
Característiques

Capacitat d’emmagatzematge: Fins a 99 empremtes dactilars
Dimensions A x h x P:Panell de control: 140 x 128 x 48 mm. Escàner de petjada: 90,5 x 45 x 30 mm
Registre de petjades:Tecles de programació en el panell de control, no requereix PC
Altura d’instal·lació de l’escàner:155cm mínim del sòl a la vora inferior de l’escàner
Alimentació elèctrica: Panell de control: 9V AC o bé 12v DC amb un adaptador elèctric exterior. Escàner: alimentat via el panell de control
Consum elèctric: 2,2 W
Relés: 230 V AC, max. 5 A (contacte sec)
Protecció davant caigudes de tensió: Les dades estan protegits i no es perden
Seguretat en el panell de control: Codi de seguretat per a protecció de la programació Seguretat de l’escàner: interconnexió amb el panell de control per a impedir manipulat interna.

pressupost elevador aspiracion domotica