Català | Castellano
Productes
Controlador d'estançes ZAS REF: DOMCEZAS

El controlador d'estançes ZAS és capaç de controlar el clima, àudio, persianes, il·luminació,....i tot a través d’un intuïtiu i modern panell tàctil. ZAS inclou un receptor infraroig que permet controlar
les funcionalitats a distància, així com un sensor de temperatura. En la seva part posterior, compta amb dues entrades analògic-digitals que permeten la connexió de sondes de temperatura addicionals o interruptors/sensors. Disponible en: blanc, alumini i negre. Comandament a distància opcional.

PVP: 175.00 €
Característiques

Display LCD d'1.8’’ i resolució: 128 × 64 pixels
Incorpora sensor de temperatura amb funció termòstat.
Disposa de 12 botons tàctils
Salvapantalles que mostra l’hora i la temperatura mesurada pel dispositiu amb una grandària de lletra adequat per a la seva lectura a diversos metres de distància.

El menú del display ofereix diversos sub-menú:
. Control de clima
. Control d’escenes
. Simulació de presència
. Seguretat

Configuració general

Diferents tipus d’indicadors d’estats: binari, 1-byte, floating, etc, i a més es podran predefinir per paràmetre textos per a les opcions dels menús, nom dels controls, valors binaris, etc.
Cada botó del controlador d’estances compta amb un LED central que s’encén durant dos segons per mostrar que la pulsació s’ha realitzat correctament. A més, ZAS emetrà un “beep” cada vegada que es premi un botó del dispositiu.
Incorpora dues entrades optoacoplades configurables com a digitals (sensor/interruptor) o analògiques per a la connexió de sondes de temperatura.

Conforme a les directives CE.

La integració d’aquest producte pot suposar entre un 20% fins un 60% del seu valor depenent del grau de programació
 

Disponible en tres acabats :Blanc i antracita

Opcional: comandament a distancia per 15€

pressupost elevador aspiracion domotica